[Головна сторінка                                                                                                                                                                               Новые сообщения · Участники · Правила форума · Пошук ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Розваги » Ігри » NFS Pro Street (Нова частина знаменитої серії авто симуляторів!)
NFS Pro Street
StreamShadowДата: Вторник, 13.11.2007, 21:22 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 125
Репутация: 3
Статус: Offline
Щоосені сотні тисяч людей з усього світу купують сильнодіючий наркотик під назвою Need for Speed. Одна з найдавніших серій, одна з перших, що відкрила тему неонового гламуру у гоночних аркадах, рухається до великого реалізму. Вигадані мегаполіси, сяючі вогнями нічні вулиці, міські дороги із зустрічним рухом, перехоплення поліції відійшли до золотих сторінок історії. І справа не лише у прагненні щорічно створювати щось свіже. Як пояснив продюсер проекту Джон Дейл, субкультура вуличних перегонів поступово відходить від стереотипів з фільму «Форсаж», і автори хочуть відобразити це у грі. Досить нелегальних змагань, час виходити на професійний рівень – закриті треки та ніякої поліції.

В Need for Speed ProStreet ти будеш брати участь в законних змаганнях вуличних гонщиків. Твоя ціль – виграти всі заїзди і, зрештою, перемогти «босів» - спеціалістів певних видів гонок. Перегони тепер проходять у різних куточках світу, в гру повернеться різноманіття треків та антуражів. Крім того, деякі локації відтворені за допомогою використання даних Google Earth. На момент написання статті вже були готові Willow Springs International Motorsports Park та Infineon Raceway (на цьому треці проходить один з етапів відомої американської гонки NASCAR), а також вулиці Токіо. Відомо також, що довжина деяких етапів перевищить позначку у 25 кілометрів.
Роботи над одинадцятою частиною серіалу йдуть вже протягом півтора року. Поки головні сили EA Black Box були спрямовані на розробку Need for Speed Carbon, невеличка група найдосвідченіших програмістів та дизайнерів працювала над NFS ProStreet. Після виходу Carbon, команду поступово розширили до ста чоловік.
Автори роблять ставку на реалістичну фізику навколишнього світу та видовищність. За декілька хвилин ти можеш перетворити своє новеньке відполіроване авто в купу покрученого металобрухту: розбити вікна та фари, загубити на повороті бампер, стерти протектори і навіть угробити двигун. В попередніх серіях NFS навіть найжахливіші аварії майже ніяк не впливали на технічний та візуальний стан авто. Тепер ти зможеш помітити навіть незначні подряпини фарби на кузові свого залізного коня.
Пошкодження не будуть мати лише декоративний характер - авто може взагалі не дотягнути до фінішу, якщо, наприклад, як слід не зреагувати на повороті та на великій швидкості влетіти у бетонну загорожу. Подряпини та вм'ятини, звичайно, не завадять вам боротися за лідируючі позиції, проте суттєвіші поломки вплинуть на ходові характеристики авто. Гравець одразу відчує, як без капота чи переднього бампера погіршиться аеродинаміка.
По закінченню гонки, пошкоджені деталі треба ремонтувати чи заміняти на нові. Проте повністю відновлювати авто до ідеального стану зовсім не обов'язково: можна вирівняти кузов, але залишити на ньому подряпини. Якщо ж казати про спойлери, бампери та інші красоти, то рішення про їх ремонт чи заміну може викликати роздуми. Щоразу ставити новий обвіс на авто накладно по фінансам, тому можна ремонтувати потрісканий бампер і капот за допомогою скоб, надаючи своєму авто вигляд справжнього боєвого "перця". Двигло гри забезпечує всі відпадаючі деталі як окремі об'єкти. Тобі доведеться уважно слідкувати не лише за поворотами та переміщеннями суперників, але й також за тим, що валяється посеред дороги. Досить неприємно у вирішальний момент змагання налетіти на нічийний диск, бампер чи кришку капоту.

Чудовий підбір авто завжди вирізняв Need for Speed від інших аркадних автогонок. Більше шестидесяти моделей від двадцяти шести виробників ми побачимо у ProStreet. Усі представлені моделі у грі поки невідомі, але варто відзначити: Aston Martin DBR9, Audi S4, Audi S3, Mazda RX-7, Mitsubishi Ecliose, Toyota Corolla GTS AE86, Mitsubishi Lancer EVOLUTION IX MR-edition, Volkswagen Golf GTI, BMW M3, SEAT Leon, Chevy Corvette. Розробники значно змінили систему Autosculpt. У віртуальні магазини завезуть понад тисячу деталей більше ніж від двохсот п'ятидесяти фірм-виробників. До візуального тюнингу (тоновані вікна, бампери, юбки, дзеркала...) додасться ще і внутрішній. Нам дозволять міняти дев'яносто деталей, до кожної з якої передбачено по тридцять модифікацій. Отже, скільки різних варіацій, думаю, самі підрахуєте. ))) Такого ще не було в жодній іншій автомобільній грі!
При облаштуванні своєї автівки потрібно мати на увазі ряд факторів: габарити деталі, матеріал, з якого вона виготовлена..., адже навіть зміна кута спойлера, висоти бампера та інших деталей впливає на поведінку авто. Результати "прокачки" тестується в аеродинамічній трубі та зберігається у вигляді схем. Проте, ніхто не заборонить тобі використовувати спрощену систему налаштування авто, чи чужу схему (якщо немає бажання самому її майструвати), викачану з інтернету.

[img]http://fastiv.at.ua/_fr/0/846503[/img]

У грі присутні чотири режими. Вже добре відомий Drag, де ти маєш на короткій та прямій дистанції проїхати з максимальним прискоренням, вміло переключаючи передачі. Другий режим - Drift, тут ти повинен набрати максимальну кількість очок за рахунок ідеального виконання заносів. Третій - Grip. За розумною назвою криється звичайні кільцеві перегони, але тепер не на переповнених вулицях чи заміських шосе, а на спеціальних стадіонах. І четвертий режим - Speed Challenge. Тут тобі доведеться розвивати високу швидкість на певних ділянках траси, що нагадує "радар" з Most Wanted. Тепер не буде універсального авто - для кожного виду змагань потрібна спеціально налаштована машина.
Правдоподібна модель пошкоджень - далеко не єдина перевага гри. Розробники значно покращили графіку. По-перше, збільшилася деталізація машин, тепер на них буде близько двадцяти п'яти тисяч полігонів. Навколишній світ, як засвідчує відео, теж став видовищнішим. Зник нав'язливий HDR, люди, що потрапляють у кадр, опрацьовані детальніше. Але головне - траси. Вони дійсно живописні, ніби знову поринаємо у атмосферу старих NFS. Перенесення змагань з ночі на день повернуло нам хмари з сонячним промінням, ефектні заходи сонця та відчуття свіжого повітря. Окремо слід відзначити тривимірний дим, надзвичайно реалістичний, що створюється у режимі реального часу та відповідно до законів фізики. Дим, навіть, можна використовувати як зброю, погіршуючи видимість опонентам. ))) Щодо музичного оформлення відомостей майже немає. Автори обіцяють важкий рок, техно, прогресив-хаус і навіть панк. Різні музичні теми звучатимуть в залежності від подій, що відбуватимуться на моніторі.

Роблячи підсумок, можна сказати, що картинка вимальовується досить приваблива. З часів першого NFS Underground серія не мала радикальних змін у механіці та геймплеї. Цього року автори обіцяють нам нову епоху віртуальних автоперегонів, з новою графікою та, давно очікуваною, фізичною моделлю пошкоджень. Що ж, чекаємо з нетерпінням релізу, який заплановано на 1 листопада 2007-го. Гра випускатиметься для PC та усіх сучасних консолей: Xbox 360, PLAYSTATION 3, PLAYSTATION 2, Wii, PSP, Nintendo DS.

Прикрепления: 0047961.jpg (10.5 Kb) · 5472832.jpg (0.0 Kb) · 846503 (0.0 Kb)


 
ArtUdДата: Вторник, 13.11.2007, 21:23 | Сообщение # 2
Постоялец
Группа: Пользователи
Сообщений: 213
Репутация: 4
Статус: Offline
biggrin Игра кул...но...лутче чем Hero нету biggrin

И только мёртвые прервали ту тишину что царила в городе...
 
machalkaДата: Вторник, 13.11.2007, 21:37 | Сообщение # 3
Свой человек
Группа: Пользователи
Сообщений: 127
Репутация: 5
Статус: Offline
кстате хочу себе такую игрушечку)))10 числа появилась в Украине))) biggrin happy

А ты давно был на форуме???Так чево же ты ждешь????
 
ArtUdДата: Четверг, 15.11.2007, 19:40 | Сообщение # 4
Постоялец
Группа: Пользователи
Сообщений: 213
Репутация: 4
Статус: Offline
врёш, девятого smile

И только мёртвые прервали ту тишину что царила в городе...
 
StreamShadowДата: Четверг, 15.11.2007, 19:41 | Сообщение # 5
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 125
Репутация: 3
Статус: Offline
Она у мну завтро появится!!! tongue

 
machalkaДата: Четверг, 15.11.2007, 21:52 | Сообщение # 6
Свой человек
Группа: Пользователи
Сообщений: 127
Репутация: 5
Статус: Offline
нет 10 числа появилась...Виталя..я с тобой дружу) happy

А ты давно был на форуме???Так чево же ты ждешь????
 
StreamShadowДата: Среда, 21.11.2007, 00:11 | Сообщение # 7
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 125
Репутация: 3
Статус: Offline
Короче поставил я ету фигню... Чесно говоря розочаровался... cry
Мож больше поиграю то лучше будет... Я ожидал большего от такой игрушки... cool


 
NedvedДата: Среда, 21.11.2007, 21:54 | Сообщение # 8
Частый гость
Группа: Пользователи
Сообщений: 81
Репутация: 1
Статус: Offline
Серия нитворспід вичерпала себе(моя особиста думка).Чекаю на флетаут 3,і сподіваюсь на краще

 
LucasArtДата: Четверг, 22.11.2007, 00:35 | Сообщение # 9
Xander Cage
Группа: Пользователи
Сообщений: 171
Репутация: 6
Статус: Offline
Quote (StreamShadow)
Короче поставил я ету фигню...

а мне понравилось...очень реалистично сделана система креша...хотя дух НФС утратился(
Quote (Nedved)
нитворспід

surprised


A New Breed Of Secret Agent.

<Я знаю<Все<О тебе!
 
МаркшейдерДата: Четверг, 22.11.2007, 00:56 | Сообщение # 10
Помилка адміна)))
Группа: Модераторы
Сообщений: 152
Репутация: 1
Статус: Offline
NFS Pro Stateet tongue


 
LucasArtДата: Пятница, 23.11.2007, 00:22 | Сообщение # 11
Xander Cage
Группа: Пользователи
Сообщений: 171
Репутация: 6
Статус: Offline
Quote (Маркшейдер)
NFS Pro Stateet

happy
хде креатиф спи*дил?)))


A New Breed Of Secret Agent.

<Я знаю<Все<О тебе!
 
МаркшейдерДата: Пятница, 23.11.2007, 01:44 | Сообщение # 12
Помилка адміна)))
Группа: Модераторы
Сообщений: 152
Репутация: 1
Статус: Offline
не повіриш! сам придумав! а шо смішно?


 
МаркшейдерДата: Вторник, 04.12.2007, 16:10 | Сообщение # 13
Помилка адміна)))
Группа: Модераторы
Сообщений: 152
Репутация: 1
Статус: Offline
ну шо? хто дасть мені шпильку?? biggrin


 
Форум » Розваги » Ігри » NFS Pro Street (Нова частина знаменитої серії авто симуляторів!)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: