Пам"ятник Лєніну
|
|
|
|
Чертёнок | Дата: Среда, 21.11.2007, 23:07 | Сообщение # 16 |
Пупсиг:)
Статус: Offline
| Ну, так, ми б хоть поржали!
Я не красива - я черррртовски мила =)))
|
|
| |
Маркшейдер | Дата: Четверг, 22.11.2007, 15:56 | Сообщение # 17 |
Помилка адміна)))
| Нє! Тимошенко... вона хоч симпатичніше))) доречі! маю для себе утешитільний приз! УРАААААААААААААААААААААААААААААА....
|
|
| |
LucasArt | Дата: Пятница, 23.11.2007, 00:12 | Сообщение # 18 |
Xander Cage
| Quote (Маркшейдер) доречі! маю для себе утешитільний приз! УРАААААААААААААААААААААААААААААА.... это каг понимать?оО фотожопа? или снесли?)
A New Breed Of Secret Agent. <Я знаю<Все<О тебе!
|
|
| |
StreamShadow | Дата: Пятница, 23.11.2007, 08:36 | Сообщение # 19 |
Admin
| Photoshop рулит!!!
|
|
| |
Маркшейдер | Дата: Пятница, 23.11.2007, 20:21 | Сообщение # 20 |
Помилка адміна)))
| василы! це paint фотомагазин ацтой! лєнін блондінко!
|
|
| |
Fatalwoman | Дата: Воскресенье, 25.11.2007, 17:54 | Сообщение # 21 |
Новенький
| Наш клас колись на економіці Жана Шаваршевна запитала, щоб ми хотіли змінити у нашому місті. Я сказала, що треба знести Леніна... я тоді такого вислухала... якщо коротко, то вона сказала, що поки є люди, які знають хто це такий і поважають його, то хай стоїть. Але я все одно вважаю, що його треба знести. На мою думку у центрі міста не має стояти тиран нації. Це тільки підкреслює нашу байдужість, нашу духовну і матеріальну бідність. Якби ми такими не були, це б більше нас хвилювало, ми б знайшли гроші на знесення цього пам*ятника і його "утилізацію". А так, це усе лише слова, бо інакше влада б вважала це питання важливим, і неодмінно у передвиборній компанії маніпулювала ним, як лозунгом для агітації. А зараз покищо ситуація стабільна: німецьке кладовище в центрі міста, постамент Леніна на ньому і групи цвіту нації, що спиваються там по вечорам. P.S. Радує те, що хоч вулицю перейменували
|
|
| |
Маркшейдер | Дата: Вторник, 04.12.2007, 16:12 | Сообщение # 22 |
Помилка адміна)))
| А шо Шаваршовна звагалі за комунізм? чи і сама б хотіла знести?
|
|
| |
Фрекен_Снорк | Дата: Четверг, 06.12.2007, 11:13 | Сообщение # 23 |
|
|
|
| |
Fatalwoman | Дата: Суббота, 15.12.2007, 19:07 | Сообщение # 24 |
Новенький
| Quote (Маркшейдер) А шо Шаваршовна звагалі за комунізм? чи і сама б хотіла знести? Не знаю чи за комунізм, але вона точно проти його знесення.
|
|
| |
Catwoman | Дата: Четверг, 10.04.2008, 06:13 | Сообщение # 25 |
| Quote (Fatalwoman) Наш клас колись на економіці Жана Шаваршевна запитала, щоб ми хотіли змінити у нашому місті. Я сказала, що треба знести Леніна... я тоді такого вислухала... якщо коротко, то вона сказала, що поки є люди, які знають хто це такий і поважають його, то хай стоїть. Але я все одно вважаю, що його треба знести. На мою думку у центрі міста не має стояти тиран нації. Це тільки підкреслює нашу байдужість, нашу духовну і матеріальну бідність. Якби ми такими не були, це б більше нас хвилювало, ми б знайшли гроші на знесення цього пам*ятника і його "утилізацію". А так, це усе лише слова, бо інакше влада б вважала це питання важливим, і неодмінно у передвиборній компанії маніпулювала ним, як лозунгом для агітації. А зараз покищо ситуація стабільна: німецьке кладовище в центрі міста, постамент Леніна на ньому і групи цвіту нації, що спиваються там по вечорам. Скільки пам`ятаю Шаваршевну.. вона казала, що дякуючи таким тиранам Україна й стала незалежною.. В іншому погоджуюсь з тобою.. Як можна бути такими байдужими до культурної спадщини свого народу!Я в шоці з цього голосування!Людей нещадно вбивали і цей кровопивця стоїть в центрі міста на кістках людей!
Дика штучка!))
|
|
| |