Пам"ятник Лєніну
|
|
|
|
Маркшейдер | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 15:23 | Сообщение # 1 |
Помилка адміна)))
Статус: Offline
| гг.... цікаво чи тільки мені він заважає в центрі міста!
|
|
| |
machalka | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 15:32 | Сообщение # 2 |
Свой человек
| мне не мешает)))))
А ты давно был на форуме???Так чево же ты ждешь????
|
|
| |
Маркшейдер | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 15:37 | Сообщение # 3 |
Помилка адміна)))
| я здивувуюся якшо він тобі у Києві заважатиме
|
|
| |
machalka | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 15:41 | Сообщение # 4 |
Свой человек
| ххмм...ты прав)))а он тебе мешает??незнаю как зовут тебя...если мешает то чем?)))всетаки ленин
|
|
| |
Маркшейдер | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 16:04 | Сообщение # 5 |
Помилка адміна)))
| Саша! ну от в Києві на бульварі Шевченка досі стоїть його пам"ятник. а чому? бо комуністична партія України його просто не дасть знести! поставлять палатки! будуть стоять із флжками! він для них символ! хто такий ленін для мене? тиран! так. він був фіософом, реформатором! а що хорошого він зробив особисто для Фастова? Не чув! Натомість маємо страшний голодомор з випадками людоїдства, тисячі висланих до Сибіру "іншодумців", які були проти комунізму і прагнули незалежності України. Серед них еліта і письменники тих часів! Хоча б за це його зображення має бути стерте з історії назавжди! просто ми звикли бачити цей пам"ятник з дитинства, але ніколи не задумувались що він тут стояти не повинен! Ви скажете "Це наша історія". А Гітлер теж мав місце в нашій історії! то не ставити ж його на постамент! Фтопку лєніна!
|
|
| |
machalka | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 16:28 | Сообщение # 6 |
Свой человек
| на счет периода голодомора могу сказать многое и про советськую власть тоже,и хорошое и плохое,даже незнаю чево больше,тут в крации не скажешь...покрайне мере в Советськое время был порядок.... но голодомор это ужасно и войни тоже..но голодомор не считаю геноцитом по одной простой причине,геноцит-это истребление народа другим народом,так как голод был не только в Украинеа и по всеми союзу(но пострадало больше в украине),и темболее не вижу что бы один народ истреблял другого....и в ети года голода как мы знаем 90% урожая не вродило так что...даже незнаю...но говорить можно много...все не скажешь)
|
|
| |
Маркшейдер | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 16:58 | Сообщение # 7 |
Помилка адміна)))
| понятно! значить нормально коли їздять комісари по села, забирають всю хавку в людей, чуть лі з рота не видирають! якщо цього мало то почитай оповідання українських поетів про події тих років! Зокрема Івана Багряного! А щодо геноциду... то таких масштабів він не досяг як в Україні. І до того були неврожаї. але люди від голоду один одного не їли. Для мене твої слова, як оправдання в сторону тої влади!
|
|
| |
machalka | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 17:14 | Сообщение # 8 |
Свой человек
| я читала и не мало за етого сужу с точки зрения не толкьо украинського народу а всех наций вцелом,просто история ту что читают и учать в украине не есть дествительностю...почитай поетов и писателей других стран по всему Союзу у них история не лучше,и людей тоже... ну атк смотри ты говоришь что такого как в Украини голоду нигде больше не достигло,так уже никак не может быть это геноцитом раз это касалось не только украинцев,и кто одбирал хлеб,свои же люди....
Сообщение отредактировал machalka - Понедельник, 19.11.2007, 17:16 |
|
| |
Маркшейдер | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 17:47 | Сообщение # 9 |
Помилка адміна)))
| Quote (machalka) и кто одбирал хлеб,свои же люди.... а тоді були всі свої! і в росії і в нас. тільки одні були падлами а інші їх жертвами! а наказ відбирати їжу йшов з Москви... ти про лозунги "Киев! Хлеба!" не чула?
|
|
| |
machalka | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 17:51 | Сообщение # 10 |
Свой человек
| да наказ ишол с Москви,но можно я роскажу то что сама знаю...да это вес ужасно,но вы так говорите что только в Украине его отбирале,и только в Украине голод был,он так же был и в Россие и в Россие его забирали,он так же был на Кавказе...кстате на Кавказе постродало населения в огромних мастабах,так как на Кавказе нет своего хлеба,а он был и в во время голода зафозной,его отбирали у украинцев и росиан в частности и везли туда,100% так как сами мы семьей жили не в Украине и не мало росказивали...люди которые жили в то время
Сообщение отредактировал machalka - Понедельник, 19.11.2007, 17:54 |
|
| |
Маркшейдер | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 17:55 | Сообщение # 11 |
Помилка адміна)))
| ти гоніш! тоді хліб вирощували тільки в Україні і на Кубані! в інших місцях це було не настільки масштабно!
|
|
| |
Чертёнок | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 19:52 | Сообщение # 12 |
Пупсиг:)
| Ну, люди, я з вас в шоці! Чого паніку розвели, і взагалі, тема в нас інша. Як на мене, то Ленін у нашому місті нічого не означає, бу би та хоть Гітлер... Це просто місце, де збирається народ)
Я не красива - я черррртовски мила =)))
|
|
| |
LucasArt | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 20:39 | Сообщение # 13 |
Xander Cage
| я учился в Фастове 3 года...он мне лично жестоко надоел, его время вышло... "Знести нах тирана"
A New Breed Of Secret Agent. <Я знаю<Все<О тебе!
|
|
| |
Nedved | Дата: Среда, 21.11.2007, 21:13 | Сообщение # 14 |
Частый гость
| Нах він нада в Фастові?Знести і побудувати щось нормальне
|
|
| |
Маркшейдер | Дата: Среда, 21.11.2007, 21:50 | Сообщение # 15 |
Помилка адміна)))